Binnenstadmanager

Mijn naam is Inge Maas, 42 jaar. Geboren en getogen Zwolse en mag mijzelf dan ook een Blauwvinger noemen. Ik ben trots op Zwolle, ik woon en werk er graag en Zwolle is echt mijn stad!

Sinds 1 september 2017 ben ik begonnen als Binnenstadmanager bij het ZwolleFonds. Mijn doel is om de ondernemers te betrekken bij het ZwolleFonds en hen te helpen bij het werken aan een nog mooiere stad. Heb je leuke ideeën of initiatieven voor de stad en wil je daar samen met andere ondernemers aan werken? Klop dan aan bij het ZwolleFonds. Met mijn contacten en netwerken in de stad en bij de gemeente Zwolle ken ik de weg om resultaat snel voor elkaar te krijgen.

Als Zwolse zie ik dat de stad zich in snel tempo ontwikkelt. Met Koningsdag 2016, Waanders in de Broeren en De Fundatie heeft zijn mooie voorbeelden waarmee Zwolle zich op de ka

art heeft gezet. En de ondernemers zijn de ambassadeurs van de stad. Met de komst van het ZwolleFonds werken we samen aan het verder optimaliseren van een bruisende, gastvrije, dynamische Hanzestad! Voor vragen of andere zaken ben ik te bereiken via binnenstadmanager@zwollefonds.nl.