Citycentrum

 

Wat het Citycentrum Zwolle?

Citycentrum is al meer dan 40 jaar belangenbehartiger van de ondernemers in de binnenstad van Zwolle. Zij zetten zich in voor de individuele belangen van ondernemers in de binnenstad, zowel horeca als retail. De stad brede ontwikkelingen en de activiteiten zijn de verantwoordelijkheid van het ZwolleFonds. Citycentrum is de oren en ogen van de binnenstad en creëert draagvlak voor het ZwolleFonds.

Wat betekent dit voor ondernemers?

Door kosteloos lid te worden van Citycentrum heb je als ondernemer indirect invloed op de besluitvorming in de Stichting ZwolleFonds. Dit komt doordat  Citycentrum het ZwolleFonds voedt door middel van het aanreiken van ideeën vanuit ondernemers en het voordragen van ondernemers om zitting te nemen in een van de werkgroepen.

Hoe kan ik lid worden van het Citycentrum?

Simpel! Klik hier voor het inschrijfformulier. Stuur deze ingevuld en ondertekend naar info@citycentrum-zwolle.nl of naar Citycentrum Zwolle, Thorbeckegracht 30, 8011 VM Zwolle. Lidmaatschap van het Citycentrum is kosteloos.

Sjoerd-Jan Feenstra | McDonald´s

Alleen sámen maken we de stad Zwolle groot, behouden we onze uitstraling en kunnen we onze aantrekkingskracht versterken! Samen in één fonds met middelen die van en voor iedereen zijn, samen voor één merk, één passie en één doel: Zwolle bij de Top 5 van Nederlandse binnensteden!

Maarten van Beek | Van Beek Lederwaren

Als binnenstad ondernemer ben ik heel blij met het ZwolleFonds. Je merkt dat er veel meer mogelijk is geworden, er is meer financiële draagkracht. De eerste projecten zijn hierdoor groter en mooier opgezet.

Gooitske Zijlstra | GOOITZ

“The community is the expert” is een quote van Projects for Public Spaces en gaat over de kracht van samenwerken in een community waar je samen expert bent. Als je Het Zwollefonds bekijkt als een zo'n community ben je krachtig!

Michiel Weijermars | Villa Suikerberg

Slagkracht heb je alleen als je er gezamelijk voor gaat. Daarom is het ZwolleFonds een goede zaak. Geen vrijblijvendheid! Wij gaan er met z'n allen voor!

Blijf op de hoogte

* verplichte veldenContact opnemen