Werkgeversservicepunt Regio Zwolle

 

U bent op zoek naar personeel? En u wilt werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans geven op een nieuwe baan? Werkgeversservicepunt Regio Zwolle (WSP) kan u hierbij helpen. Eén loket, één aanspreekpunt voor de werving en selectie van personeel, advies over subsidies. Het WSP ondersteunt u tevens bij het invullen van uw vacatures in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Bent u geïnteresseerd? Ik kom graag bij u langs.

U kunt mij bereiken via 06-12711959 of per e-mail: h.el.hamdouni@zwolle.nl.

Sjoerd-Jan Feenstra | McDonald´s

Alleen sámen maken we de stad Zwolle groot, behouden we onze uitstraling en kunnen we onze aantrekkingskracht versterken! Samen in één fonds met middelen die van en voor iedereen zijn, samen voor één merk, één passie en één doel: Zwolle bij de Top 5 van Nederlandse binnensteden!

Maarten van Beek | Van Beek Lederwaren

Als binnenstad ondernemer ben ik heel blij met het ZwolleFonds. Je merkt dat er veel meer mogelijk is geworden, er is meer financiële draagkracht. De eerste projecten zijn hierdoor groter en mooier opgezet.

Gooitske Zijlstra | GOOITZ

“The community is the expert” is een quote van Projects for Public Spaces en gaat over de kracht van samenwerken in een community waar je samen expert bent. Als je Het Zwollefonds bekijkt als een zo'n community ben je krachtig!

Michiel Weijermars | Villa Suikerberg

Slagkracht heb je alleen als je er gezamelijk voor gaat. Daarom is het ZwolleFonds een goede zaak. Geen vrijblijvendheid! Wij gaan er met z'n allen voor!

Blijf op de hoogte

* verplichte veldenContact opnemen