Binnenstadmanager

Sinds maart 2019 is Aukje Grouwstra werkzaam als binnenstadmanager in Zwolle.

Aukje heeft zo’n tien jaar in Zwolle gewoond en gewerkt. In die periode is zij o.a. als vrijwilliger actief geweest in het mee helpen opzetten van het Bevrijdingsfestival Overijssel, dat toen nog in de stad haar podium had. Het versterken van de community in De Oude Ambachtsschool (DOAS) en de uiteindelijke legalisering heeft zij mede ondersteund.

“Ik heb enorm veel zin om samen met het ZwolleFonds en de stakeholders (ondernemers, vastgoed, horeca, cultuur en gemeente) de binnenstad te organiseren en te promoten. Wij willen meer bezoekers kennis laten maken en laten genieten van de op één na beste binnenstad van het land. Zwolle heeft de deuren wagenwijd open staan, waar bezoekers sinds kort ook iedere zondag van harte welkom zijn om te shoppen.”

Aukje is per mail bereikbaar via binnenstadmanager@zwollefonds.nl.

Sjoerd-Jan Feenstra | McDonald´s

Alleen sámen maken we de stad Zwolle groot, behouden we onze uitstraling en kunnen we onze aantrekkingskracht versterken! Samen in één fonds met middelen die van en voor iedereen zijn, samen voor één merk, één passie en één doel: Zwolle bij de Top 5 van Nederlandse binnensteden!

Maarten van Beek | Van Beek Lederwaren

Als binnenstad ondernemer ben ik heel blij met het ZwolleFonds. Je merkt dat er veel meer mogelijk is geworden, er is meer financiële draagkracht. De eerste projecten zijn hierdoor groter en mooier opgezet.

Gooitske Zijlstra | GOOITZ

“The community is the expert” is een quote van Projects for Public Spaces en gaat over de kracht van samenwerken in een community waar je samen expert bent. Als je Het Zwollefonds bekijkt als een zo'n community ben je krachtig!

Michiel Weijermars | Villa Suikerberg

Slagkracht heb je alleen als je er gezamelijk voor gaat. Daarom is het ZwolleFonds een goede zaak. Geen vrijblijvendheid! Wij gaan er met z'n allen voor!

Blijf op de hoogte

* verplichte veldenContact opnemen