Projecten

ZwolleFonds heeft een aantal grote projecten gerealiseerd in de binnenstad van Zwolle. Deze projecten zijn tot stand gekomen door een nauwe samenwerking met de gemeente Zwolle. Het aantrekkelijk maken van de binnenstad en daardoor aantrekken van meer bezoekers staat bij deze projecten altijd voorop.

Graffiti verwijdering

Graffiti verwijdering Alle panden van ondernemers in de binnenstad worden vrij gehouden van graffiti. De firma Graffiti NO heeft in januari 2017 een grootschalige schoonmaakbeurt gedaan en alle graffiti verwijderd. Ondernemers kunnen nieuw geplaatste graffiti zelf melden, dan wordt het zo spoedig mogelijk verwijderd.

Sfeerverlichting

Sfeerverlichting Binnenstad Zwolle In samenwerking met de gemeente Zwolle en de firma Starlight wordt ieder jaar de gehele binnenstad van prachtige sfeerverlichting voorzien. De verschillende straten en buurten in de binnenstad worden door sfeervolle verlichting met elkaar verbonden, maar krijgen ieder een eigen uitstraling. Alle winkelstraten krijgen een eigen herkenbare sfeer. Ook bomen op de…

Bloembakken

Bloembakken Binnenstad Zwolle Wat nodigt meer uit dan het aanzicht van verse bloeiende bloemen? Dat dacht het ZwolleFonds ook! Daarom hangt vanaf 2017 van mei t/m oktober de binnenstad van Zwolle vol met bloemen. In samenwerking met leverancier Flower & Shower worden de bruggen, pleinen en straten in het centrum in de zomermaanden versierd met prachtige…

Sjoerd-Jan Feenstra | McDonald´s

Alleen sámen maken we de stad Zwolle groot, behouden we onze uitstraling en kunnen we onze aantrekkingskracht versterken! Samen in één fonds met middelen die van en voor iedereen zijn, samen voor één merk, één passie en één doel: Zwolle bij de Top 5 van Nederlandse binnensteden!

Maarten van Beek | Van Beek Lederwaren

Als binnenstad ondernemer ben ik heel blij met het ZwolleFonds. Je merkt dat er veel meer mogelijk is geworden, er is meer financiële draagkracht. De eerste projecten zijn hierdoor groter en mooier opgezet.

Gooitske Zijlstra | GOOITZ

“The community is the expert” is een quote van Projects for Public Spaces en gaat over de kracht van samenwerken in een community waar je samen expert bent. Als je Het Zwollefonds bekijkt als een zo'n community ben je krachtig!

Michiel Weijermars | Villa Suikerberg

Slagkracht heb je alleen als je er gezamelijk voor gaat. Daarom is het ZwolleFonds een goede zaak. Geen vrijblijvendheid! Wij gaan er met z'n allen voor!

Blijf op de hoogte

* verplichte veldenContact opnemen