Voor ondernemers

Alle ondernemers uit de horeca, retail of publieksgerichte dienstverlening die gevestigd zijn in de binnenstad van Zwolle, betalen automatisch mee aan het ZwolleFonds. Alle activiteiten en initiatieven die ZwolleFonds organiseert of steunt moeten uiteindelijk als doel hebben om meer bezoekers naar de binnenstad te trekken. Wij zetten onze middelen, met behulp van de werkgroepen, zo goed mogelijk in, maar er is altijd ruimte voor verbetering. Daarom is input van ondernemers, of andere betrokkenen, altijd welkom.

Sjoerd-Jan Feenstra | McDonald´s

Alleen sámen maken we de stad Zwolle groot, behouden we onze uitstraling en kunnen we onze aantrekkingskracht versterken! Samen in één fonds met middelen die van en voor iedereen zijn, samen voor één merk, één passie en één doel: Zwolle bij de Top 5 van Nederlandse binnensteden!

Maarten van Beek | Van Beek Lederwaren

Als binnenstad ondernemer ben ik heel blij met het ZwolleFonds. Je merkt dat er veel meer mogelijk is geworden, er is meer financiële draagkracht. De eerste projecten zijn hierdoor groter en mooier opgezet.

Gooitske Zijlstra | GOOITZ

“The community is the expert” is een quote van Projects for Public Spaces en gaat over de kracht van samenwerken in een community waar je samen expert bent. Als je Het Zwollefonds bekijkt als een zo'n community ben je krachtig!

Michiel Weijermars | Villa Suikerberg

Slagkracht heb je alleen als je er gezamelijk voor gaat. Daarom is het ZwolleFonds een goede zaak. Geen vrijblijvendheid! Wij gaan er met z'n allen voor!

Blijf op de hoogte

* verplichte veldenContact opnemen

[recaptcha size:compact]