Voor ondernemers

Alle ondernemers uit de horeca, retail of publieksgerichte dienstverlening die gevestigd zijn in de binnenstad van Zwolle, vallen binnen de Bedrijven InvesteringsZone (BIZ). Een afgebakend gebied binnen de stadsgrachten, die allen mee betalen aan de profilering van Zwolle. De procedure is onder alle ondernemers bekend gemaakt en transparant.

  1. Aan de hand van de WOZ waarde wordt de hoogte van uw bijdrage berekend.
  2. Deze wordt geind door de gemeente Zwolle op basis van gegevens van GBLT.
  3. Vervolgens wordt deze als subsidie overgeheveld naar het ZwolleFonds.

Voor vragen rondom betalingen belt u met de gemeente Zwolle, afdeling financiën.
Voor inhoudelijke vragen over het programma belt u met het ZwolleFonds.

ZwolleFonds voert de BIZ uit en heeft daarvoor werkgroepen ingericht bestaand uit ondernemers uit de Binnenstad. Kijkt u onder het kopje werkgroepen: Activiteiten, Gastvrij en Schoon, heel en veilig.

Sjoerd-Jan Feenstra | McDonald´s

Alleen sámen maken we de stad Zwolle groot, behouden we onze uitstraling en kunnen we onze aantrekkingskracht versterken! Samen in één fonds met middelen die van en voor iedereen zijn, samen voor één merk, één passie en één doel: Zwolle bij de Top 5 van Nederlandse binnensteden!

Maarten van Beek | Van Beek Lederwaren

Als binnenstad ondernemer ben ik heel blij met het ZwolleFonds. Je merkt dat er veel meer mogelijk is geworden, er is meer financiële draagkracht. De eerste projecten zijn hierdoor groter en mooier opgezet.

Gooitske Zijlstra | GOOITZ

“The community is the expert” is een quote van Projects for Public Spaces en gaat over de kracht van samenwerken in een community waar je samen expert bent. Als je Het Zwollefonds bekijkt als een zo'n community ben je krachtig!

Michiel Weijermars | Villa Suikerberg

Slagkracht heb je alleen als je er gezamelijk voor gaat. Daarom is het ZwolleFonds een goede zaak. Geen vrijblijvendheid! Wij gaan er met z'n allen voor!

Blijf op de hoogte

* verplichte veldenContact opnemen