Blauwvingerdagen 2021

We hebben al vele telefoontjes en e-mailberichten ontvangen met de vraag: “Gaan de Blauwvingerdagen door?”.  Wij zouden daar graag ja op willen zeggen, maar het lijkt er op dat het ook dit jaar niet door kan gaan in verband met Corona. Op dit moment vindt er overleg plaats rondom evenementen. Wat de uitkomst daar van zal zijn is nog niet geheel duidelijk.

De verwachting is dat ook dit jaar de Blauwvingerdagen niet door kunnen gaan. We zullen meer berichten, zodra het Kabinet en de Veiligheidsregio daarover een definitieve uitspraak over doet.

Voor verdere vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor via telefoonnummer 038-4212900 of via info@zwollefonds.nl.

https://blauwvingerdagenzwolle.nl

Sjoerd-Jan Feenstra | McDonald´s

Alleen sámen maken we de stad Zwolle groot, behouden we onze uitstraling en kunnen we onze aantrekkingskracht versterken! Samen in één fonds met middelen die van en voor iedereen zijn, samen voor één merk, één passie en één doel: Zwolle bij de Top 5 van Nederlandse binnensteden!

Maarten van Beek | Van Beek Lederwaren

Als binnenstad ondernemer ben ik heel blij met het ZwolleFonds. Je merkt dat er veel meer mogelijk is geworden, er is meer financiële draagkracht. De eerste projecten zijn hierdoor groter en mooier opgezet.

Gooitske Zijlstra | GOOITZ

“The community is the expert” is een quote van Projects for Public Spaces en gaat over de kracht van samenwerken in een community waar je samen expert bent. Als je Het Zwollefonds bekijkt als een zo'n community ben je krachtig!

Michiel Weijermars | Villa Suikerberg

Slagkracht heb je alleen als je er gezamelijk voor gaat. Daarom is het ZwolleFonds een goede zaak. Geen vrijblijvendheid! Wij gaan er met z'n allen voor!

Blijf op de hoogte

* verplichte veldenContact opnemen