Blauwvingerdagen

De Blauwvingerdagen vallen dit jaar op woensdag 4, 11, 18 en 25 juli. Voor het eerst zal het ZwolleFonds de organisatie op zich nemen. Dit brengt een aantal veranderingen met zich mee:

  • Het tarief voor ondernemers die in het verleden niet lid waren van Citycentrum gaat flink omlaag.
  • Het tarief voor voormalig leden van Citycentrum gaat iets omhoog. Het is financieel niet mogelijk de Blauwvingerdagen te organiseren indien het voormalig tarief van Citycentrum gehanteerd zou worden.
  • Het is niet langer mogelijk een grondplaats te huren om zo de ruimte voor uw winkel vrij te houden. Hiermee willen wij voorkomen dat er veel plekken op de markt niet gevuld zijn. Lees zorgvuldig de algemene voorwaarden.
  • U kunt niet meer contant op de markt betalen, alle betalingen dienen voorafgaand aan de markt te worden voldaan. Indien de factuur niet tijdig wordt betaald, komt uw inschrijving voor een standplaats te vervallen.

Deelnameformulieren zijn halverwege januari bezorgd bij de winkeliers die in de straten zitten waar de markt plaats vindt.

Voor vragen over de Blauwvingerdagen of indien u geen deelnameformulier heeft ontvangen kunt u mailen naar info@zwollefonds.nl.

Sjoerd-Jan Feenstra | McDonald´s

Alleen sámen maken we de stad Zwolle groot, behouden we onze uitstraling en kunnen we onze aantrekkingskracht versterken! Samen in één fonds met middelen die van en voor iedereen zijn, samen voor één merk, één passie en één doel: Zwolle bij de Top 5 van Nederlandse binnensteden!

Maarten van Beek | Van Beek Lederwaren

Als binnenstad ondernemer ben ik heel blij met het ZwolleFonds. Je merkt dat er veel meer mogelijk is geworden, er is meer financiële draagkracht. De eerste projecten zijn hierdoor groter en mooier opgezet.

Gooitske Zijlstra | GOOITZ

“The community is the expert” is een quote van Projects for Public Spaces en gaat over de kracht van samenwerken in een community waar je samen expert bent. Als je Het Zwollefonds bekijkt als een zo'n community ben je krachtig!

Inge Maas | binnenstadmanager

"ZwolleFonds staat voor alle ondernemers in de binnenstad."

Michiel Weijermars | Villa Suikerberg

Slagkracht heb je alleen als je er gezamelijk voor gaat. Daarom is het ZwolleFonds een goede zaak. Geen vrijblijvendheid! Wij gaan er met z'n allen voor!

Blijf op de hoogte

* verplichte veldenContact opnemen