Openingstijden winkeliers

Vanaf augustus 2017 hebben ondernemers in Zwolle de vrijheid om zelf te bepalen wanneer zij open zijn. Vanuit Citycentrum Zwolle zijn er wel een aantal adviezen gegeven over de openingstijden, deze zijn als volgt:

Koopzondagen
Citycentrum adviseert winkeliers om op zondag open te zijn van 13:00 – 17:00. Mocht u als ondernemer besluiten niet elke zondag open te gaan, is het advies om dan te kiezen voor de 1e zondag van de maand. Dit is de koopzondag waarop de meeste winkels geopend zijn.

Na inventarisatie blijkt dat winkels rondom de feestdagen veelal op de volgende zondagen open zijn:
– zondag 2 december
– zondag 23 december
– zondag 30 december

Koopavonden
Citycentrum Zwolle geeft als advies om de volgende extra koopavonden open te gaan:
– vrijdag 23 november (Black Friday)
– dinsdag 4 december
– vrijdag 21 december

Uitzonderingen op de koopzondagen en avonden, waarbij het advies luidt om niet open te gaan:
– eerste kerstdag
– eerste paasdag
– 4 mei na 19:00 (Dodenherdenking)

Mocht u nog vragen hebben kunt u contact opnemen met Citycentrum Zwolle, via info@citycentrum-zwolle.nl of via telefoonnummer 038-4212900.

Sjoerd-Jan Feenstra | McDonald´s

Alleen sámen maken we de stad Zwolle groot, behouden we onze uitstraling en kunnen we onze aantrekkingskracht versterken! Samen in één fonds met middelen die van en voor iedereen zijn, samen voor één merk, één passie en één doel: Zwolle bij de Top 5 van Nederlandse binnensteden!

Maarten van Beek | Van Beek Lederwaren

Als binnenstad ondernemer ben ik heel blij met het ZwolleFonds. Je merkt dat er veel meer mogelijk is geworden, er is meer financiële draagkracht. De eerste projecten zijn hierdoor groter en mooier opgezet.

Gooitske Zijlstra | GOOITZ

“The community is the expert” is een quote van Projects for Public Spaces en gaat over de kracht van samenwerken in een community waar je samen expert bent. Als je Het Zwollefonds bekijkt als een zo'n community ben je krachtig!

Michiel Weijermars | Villa Suikerberg

Slagkracht heb je alleen als je er gezamelijk voor gaat. Daarom is het ZwolleFonds een goede zaak. Geen vrijblijvendheid! Wij gaan er met z'n allen voor!

Blijf op de hoogte

* verplichte veldenContact opnemen