Werkgroep Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO) – ZwolleFonds

Ondernemers, Gemeente, Politie, Veiligheidsregio IJsselland, CCV en ZwolleFonds werken samen in de Werkgroep Keurmerk Veilig Ondernemen Uitgaan en Winkelen (KVO U en W) aan het veilig kunnen bezoeken van de Binnenstad van Zwolle.  Zwolle Binnenstad is pilot in de Collectieve Horeca Ontzegging (CHO) en Collectieve Winkel Ontzegging (CWO). Daarnaast kan de aangifte digitaal gedaan worden, via de website van de politie.
Hieronder staat alle informatie rondom deze onderwerpen. Aan horeca ondernemers het verzoek ‘Contactgegevens CHO’ in te vullen. Aan Winkeliers het verzoek ‘Verklaring deelnemer collectief winkelverbod’ in te vullen.
Verzoek aan alle ondernemers, maak een account aan op  https://www.politie.nl/mijnpolitie   Zo profiteert iedereen van een veilig bezoek aan onze prachtige Binnenstad.

Collectieve Horeca Ontzegging

CHO en SODA voor horeca ondernemers in Zwolle

Contactgegevens CHO

Collectieve Winkel Ontzegging

Brief introductie CWO Zwolle Binnenstad

Flyer collectief winkelverbod

Verklaring deelnemer collectief winkelverbod

Digitaal aangifte doen?
Registreer hier

Infosheet winkelier

Instructiekaart winkeliers

Digitaal aangifte: www.politie.nl/mijnpolitie

Sjoerd-Jan Feenstra | McDonald´s

Alleen sámen maken we de stad Zwolle groot, behouden we onze uitstraling en kunnen we onze aantrekkingskracht versterken! Samen in één fonds met middelen die van en voor iedereen zijn, samen voor één merk, één passie en één doel: Zwolle bij de Top 5 van Nederlandse binnensteden!

Maarten van Beek | Van Beek Lederwaren

Als binnenstad ondernemer ben ik heel blij met het ZwolleFonds. Je merkt dat er veel meer mogelijk is geworden, er is meer financiële draagkracht. De eerste projecten zijn hierdoor groter en mooier opgezet.

Gooitske Zijlstra | GOOITZ

“The community is the expert” is een quote van Projects for Public Spaces en gaat over de kracht van samenwerken in een community waar je samen expert bent. Als je Het Zwollefonds bekijkt als een zo'n community ben je krachtig!

Michiel Weijermars | Villa Suikerberg

Slagkracht heb je alleen als je er gezamelijk voor gaat. Daarom is het ZwolleFonds een goede zaak. Geen vrijblijvendheid! Wij gaan er met z'n allen voor!

Blijf op de hoogte

* verplichte veldenContact opnemen

  Melding maken

  Openbare ruimte: gemeente Zwolle – 14038
  Graffiti: Graffiti NO! – 06-42624901
  Bloembakken: ZwolleFonds – 038-4212900
  Straatwerving: Henk Dokter – 085-0030031
  CityCentrum Zwolle – 038-4212900