Disclaimer

Het ZwolleFonds investeert in de binnenstad van Zwolle ter stimulering van de volgende zaken: trekken van meer bezoekers, versterken van het programma, inzetten op prettiger verblijfsklimaat en het faciliteren van de stedelijke groei.

Een belangrijk onderdeel van onze werkzaamheden bestaat uit het op de kaart zetten van de binnenstad. Dat doen we onder andere door foto’s en video’s te maken van evenementen en initiatieven als promotie voor onze mooie binnenstad. Wij willen onze binnenstad promoten met beelden van mensen die genieten van onze stad, hierin proberen rekening te houden met de privacy van onze bezoekers.

Dat kan soms uitdagend zijn, want een evenement zonder bezoekers is weinig aansprekend. Mocht je, ondanks onze inspanningen, bezwaar hebben, stuur ons dan een email naar info@zwollefonds.nl en laat ons weten hoe we je verder kunnen helpen.

Sjoerd-Jan Feenstra | McDonald´s

Alleen sámen maken we de stad Zwolle groot, behouden we onze uitstraling en kunnen we onze aantrekkingskracht versterken! Samen in één fonds met middelen die van en voor iedereen zijn, samen voor één merk, één passie en één doel: Zwolle bij de Top 5 van Nederlandse binnensteden!

Maarten van Beek | Van Beek Lederwaren

Als binnenstad ondernemer ben ik heel blij met het ZwolleFonds. Je merkt dat er veel meer mogelijk is geworden, er is meer financiële draagkracht. De eerste projecten zijn hierdoor groter en mooier opgezet.

Gooitske Zijlstra | GOOITZ

“The community is the expert” is een quote van Projects for Public Spaces en gaat over de kracht van samenwerken in een community waar je samen expert bent. Als je Het Zwollefonds bekijkt als een zo'n community ben je krachtig!

Michiel Weijermars | Villa Suikerberg

Slagkracht heb je alleen als je er gezamelijk voor gaat. Daarom is het ZwolleFonds een goede zaak. Geen vrijblijvendheid! Wij gaan er met z'n allen voor!

Blijf op de hoogte

* verplichte veldenContact opnemen