Nieuws

Koopzondag 8 april

In verband met Pasen valt de koopzondag in april niet op de eerste maar de tweede zondag van de maand. Zondag 8 april is de eerstvolgende koopzondag.

Ondernemers gezocht!
Citycentrum Zwolle is bezig met het opzetten van de Retail Academy. De Retail Academy is erop gericht om interessante en leerzame bijeenkomsten te organiseren voor een ieder actief in de Zwolse detailhandel. Citycentrum zoekt 2 ondernemers die kunnen helpen bij het organiseren van een bijeenkomst. Mail bij interesse of voor meer informatie naar info@citycentrum-zwolle.nl.

Carnaval
Nog een kleine twee weken  en dan verandert Zwolle in Sassendonk! De Grote Optocht is op zaterdag 10 februari en start om 14:00. Klik hier voor het volledige programma.

Nieuwe winkels in de binnenstad!

Op de Diezerstraat 40 heeft Zizzi haar deuren geopend. Zizzi is een Deense modezaak met dameskleding van maat 42 t/m 56.

Parfois is gevestigd aan de Diezerstraat 21. Het assortiment bestaat uit sieraden en modeaccessoires zoals tassen, riemen en portemonnees.

Blauwvingerdagen 2018
De Blauwvingerdagen vallen dit jaar op woensdag 4, 11, 18 en 25 juli. ZwolleFonds is dit jaar verantwoordelijk voor de organisatie. De deelnameformulieren voor ondernemers worden in week 3 bezorgd, inschrijven kan tot 15 februari. Kijk hier voor meer informatie.

Sfeerverlichting
Gisteravond, 6 december, zijn de eyecatchers in de binnenstad geplaatst. Met deze prachtige spectaculaire lichtobjecten is de sfeerverlichting compleet. Bezoekers kunnen de lichtbeeldenroute lopen langs alle eyecatchers. De digitale route is hier te vinden en de papieren versie ligt bij verschillende winkel- en horecagelegenheden in Zwolle.

Zwolle heeft er een prachtige nieuwe woonwinkel bij! Jett Wonen Landelijke Stijl is te vinden op de Oude Vismarkt 38.

Pistache is verhuisd! De prachtige nieuwe locatie op Eiland 12 heeft een winkeloppervlakte van ruim 1200 m2. Geniet van een lekker cappuccino terwijl je uitkijkt op het plein Achter de Broeren

Sjoerd-Jan Feenstra | McDonald´s

Alleen sámen maken we de stad Zwolle groot, behouden we onze uitstraling en kunnen we onze aantrekkingskracht versterken! Samen in één fonds met middelen die van en voor iedereen zijn, samen voor één merk, één passie en één doel: Zwolle bij de Top 5 van Nederlandse binnensteden!

Maarten van Beek | Van Beek Lederwaren

Als binnenstad ondernemer ben ik heel blij met het ZwolleFonds. Je merkt dat er veel meer mogelijk is geworden, er is meer financiële draagkracht. De eerste projecten zijn hierdoor groter en mooier opgezet.

Gooitske Zijlstra | GOOITZ

“The community is the expert” is een quote van Projects for Public Spaces en gaat over de kracht van samenwerken in een community waar je samen expert bent. Als je Het Zwollefonds bekijkt als een zo'n community ben je krachtig!

Inge Maas | binnenstadmanager

"ZwolleFonds staat voor alle ondernemers in de binnenstad."

Michiel Weijermars | Villa Suikerberg

Slagkracht heb je alleen als je er gezamelijk voor gaat. Daarom is het ZwolleFonds een goede zaak. Geen vrijblijvendheid! Wij gaan er met z'n allen voor!

Blijf op de hoogte

* verplichte veldenContact opnemen